Atelier

Het ambacht staat centraal in onze zaak

Horlogemaker

Voor kleine reparaties zoals een nieuwe batterij, waterdicht testen, horlogeband inkorten/vergroten of een nieuwe band monteren.Vaak is uw reparatie klaar terwijl u wacht.

Voor grotere reparaties werken wij met een ervaren gediplomeerd horlogemaker in eigen atelier en duurt uw reparatie iets langer. 

Bij ons in het atelier vind u alles onder één dak!Ontwerp

zegelring gravures

ontwerp

meerdere diamanten

ontwerp

verlovingsring

ontwerp

kleurstenen

sTAPPEN TOT EEN UNIEK ONTWERP

Persoonlijk gesprek

U kunt vrijblijvend een bijzonder ontwerp voor een persoonlijk sieraad laten maken. Denk hierbij aan een ontwerp voor een ring, armband, ketting, hanger of een paar oorbellen.

Om het ontwerp op uw wensen af te stemmen gaan we uitgebreid met u in gesprek. Tijdens dit gesprek stellen wij een aantal vragen om u beter te leren kennen. Ook horen we graag uw eigen ideeën en voorkeuren voor een ontwerp. Gaandeweg het gesprek schetsen we een ontwerp dat u (of degene waarvoor het sieraad is bestemd) op het lijf is geschreven.

Schetsen en prijs

Het ontwerp dat tijdens een gesprek ontstaat, wordt direct op papier geschetst. Om het technische gedeelte van het sieraad duidelijk te maken, laten we dikwijls andere sieraden, materialen en edelstenen zien als voorbeeld. Zo krijgt u een compleet beeld bij de schets van het uiteindelijke persoonlijke sieraad.

In veel gevallen wordt gelijk een prijsberekening gemaakt aan de hand van het ontwerp. Soms moeten we nog iets uitzoeken voor het ontwerp en in dat geval geven we naderhand de prijsopgave door.

Productie sieraad

De productie van onze sieraden vindt in ons open atelier plaats. Onze goudsmeden zijn échte vakmensen met veel vakkennis. Ze hebben een passie voor hun eeuwenoude ambacht en dat is te merken aan de kwaliteit van onze sieraden. Daarnaast gebruiken we alleen de meest hoogwaardige materialen, waardoor onze sieraden, bij het juiste onderhoud, meerdere generaties lang mee gaat.

Nazorg sieraad

Sieraden verdienen alle aandacht! Niet alleen tijdens de vervaardiging, maar zeker ook daarna.

Wij raden u dan ook aan jaarlijks bij ons langs te komen om uw sieraden een onderhoudsbeurt te geven. Wij controleren de zettingen van edelstenen en diamanten en polijsten het edelmetaal. Zo lijkt uw sieraad weer als nieuw. Daarnaast voorkomt goed onderhoud slijtage op langere termijn.

Vieren, verwerken & verbinden

Wij ontwerpen en maken sieraden naar aanleiding van bijzondere momenten, (levens)verhalen en emoties. De goudsmeden uit ons team gaan voor het ideale ontwerp uitgebreid met u in gesprek. Het ontwerp dat tijdens een gesprek ontstaat, symboliseert meestal één of meer van de volgende drie thema’s:
1. Vieren (geboorte, diploma, jubileum, verjaardag);
2. Verwerken (overlijden, scheiden, ziekte, kinderwens);
3. Verbinden (verloven/trouwen, relatie/partners, familie/gezin, vriendschap, zakenrelaties).


Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijke momenten, gebeurtenissen en emoties die je vast kunt leggen in een sieraad. Maak vrijblijvend een afspraak om uw persoonlijke ontwerp te laten maken bij ons in het atelier.