Goudbaren kopen

BETROUWBAAR - TRANSPARANT - FULL SERVICE

Beleggen in fysiek goud

Al meer dan 5000 jaar vertrouwt men op goud als belegging en als middel voor de opslag van waarde. Goud vertegenwoordigt niet alleen waarde omdat de hoeveelheid van nature stabiel en schaars is, maar ook omdat goud de enige belegging is waarvan de waarde niet afhankelijk is van de prestatie van een tegenpartij.

goudbaren kopen bij JUWELIER & GOUD ATELIER

Alle goudbaren die door ons worden geleverd zijn afkomstig van de door London Bullion Market Association (LBMA) geaccrediteerde producenten. Deze baren worden wereldwijd erkend en zijn daardoor eenvoudig te verhandelen. Dit is het premium keurmerk op de mondiale goud en zilver-markt. Alle goudbaren zijn 24 karaat met een zuiverheid van 99,99% puur goud. 


Goudbaar maten variëren van slechts 1 gram tot wel 12.5 kilogram. Kleine goudbaren zijn ideaal als geschenk. Voor investeringen zijn er grotere baren beschikbaar van 100 gram, 250 gram, 500 gram en goudbaren van 1 kilogram. Julier & Goud Atelier biedt iedere investeerder een uniek aanbod met aantrekkelijke prijzen. 

Beleggingstip:
100 gram goudbaar met certificaat

De goud baren van 100 gram is een veel verkochte goudbaar. Relatief gezien ontvangt u meer goud voor uw geld. Dit heeft er mee te maken dat met name de productiekosten ten opzichte van een goudbaar van bijvoorbeeld 1 troy ounce bijna gelijk zijn aan de productiekosten van een goudbaar van 100 gram.

De koers van goud is sinds 2004 ruim 10% gemiddeld per jaar gestegen. Goud levert dus veel meer op dan spaargeld op de bank.

Benieuwd naar de mogelijkheden?